Okulumuz Hakkında

Salim Pancar İlkokulu
Sahipata Mahallesi 954. Sokak No.1 03030 Merkez/AFYONKARAHİSAR
2722234309
https://salimpancar.meb.k12.tr
 Fotoğrafı

VİZYON

Yüce Atatürk´ün "Nerede karşılıklı sevgi ve saygı varsa, orada itimat ve itaat vardır. İtimat ve İtaatin olduğu yerde, disiplin vardır. Disiplinin olduğu yerde huzur ve huzurun olduğu yerde de başarı vardır." sözünden hareketle; tüm ekip olarak karşılıklı sevgi ve saygı çerçevesinde okulumuzun eğitim kalitesini arttırmak, artışı daimi kılmak, ortaokula hazır ve üst düzey öğrenciler yetiştirmek, eğitim alanında ilimizde söz sahibi konumuna yükselip bayrağı daha ileriye taşımaktır.

MİSYON

Öğrencilerimizi; Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, vatanına ve milletine hayırlı, teknoloji ve yeniliklere açık, çağın gereklerini kabullenmiş olarak bir üst öğrenime ve hayata hazırlamak, edindiği bilgi ve becerileri davranışa dönüştürerek olumlu kullanabilen, yaşamı süresince karşılaştığı engelleri aşmak için gücünü asil kanından alan bireyler olarak yetiştirmektir.

BAŞARILAR

Okulumuzda halk oyunları ve okul sporları konusunda yaşanılan il başarıları yanında atletizm yarışmalarında yurt çapında derece sahibi olmuş sporcular yetişmiştir. Son yıllarda eğitim-öğretim alanında sınav başarısı adına öncelikli hedef olarak belirlenen il ortalamasının üzerine çıkmak ve hedeflenen ortaöğretim okullarına öğrenci yerleştirmek gibi eylem planlarındaki hedefler aşılmaya başlanmıştır. 2012/2013 Öğretim yılı yarıyıl tatili sonrasında okulumuz ilkokula dönüştürülmüştür.
Öğretmen :20
Öğrenci :279
Derslik :16
Konferans Salonu :1
Müzik Sınıfı :1
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :1295
Öğretim Şekli :Normal Öğretim

Öğretim Şekli

Normal Öğretim

Ders Başlama ve Bitiş

09:00 - 12:25 13:25 - 15:00

YABANCIDIL

İngilizce

Isınma Şekli

Doğal Gaz

Servis Bilgisi

Bağlantı

ADSL

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

İl merkezinde.

Yerleşim Yeri Bilgisi

Ankara karayolu üzeri Konya çevre yolu kavşağı yanı.

Sportif Etkinlikler

Bilimsel Etkinlikler

Proje Çalışmaları

Yurtdışı Proje Faaliyetleri

eTwinning Kalite Etiketi